Zonwering

Spelen met licht vinden wij iets magisch. Met de juiste zonwering speelt u net zo lang tot u het gewenste effect bereikt. Van inbraakwerende rolluiken en luxe screens tot stijlvolle knikarmschermen en uitvalschermen. Naast dat u met zonwering uw woning een sfeervolle uitstraling geeft, is het in de eerste plaats natuurlijk een functioneel product.

Soorten zonweringen

Terrasscherm

Knikarmschermen vormen een verlengstuk van uw woning. Met deze terrasschermen verlengt u tijdens de zomermaanden uw comfort met maar liefst 3,5 meter! U geniet urenlang van schaduwrijke momenten, precies wanneer het u uitkomt. En wilt u ook nog ’s avonds blijven genieten? Voeg dan eenvoudig verlichting toe aan uw terrasscherm! Onze terrasschermen zijn van het merk SunCircle, een kwalitatief hoogwaardig merk dat terrasschermen ontwikkelt op basis van duurzaamheid. Daarom komen de terrasschermen van SunCircle altijd met zeven jaar garantie. Zo weet u zeker dat u de komende jaren kunt genieten van uw heerlijke, schaduwrijke tuin.

Uitvalscherm

Uitvalschermen van SunCircle zijn zeer effectief in het weren van de zon. Een uitvalscherm houdt warmte en schittering tegen, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat u nog wel zicht houdt naar buiten. Transparant én doeltreffend tegelijk!

Screens

Zeer strakke compacte vormgeving met uitmuntende prestaties als het gaat om zon- en warmtewering. Dat zijn screens van SunCircle. Een combinatie van optimale privacy en een duurzame bescherming van uw kozijnen!

Nieuw: bij screens kun je nu ook kiezen voor een nieuwe solar motor met zonnecel. Dit zijn motoren zonder snoer, dus extra makkelijk om te installeren – en natuurlijk extra duurzaam.

Rolluiken

Rolluiken zijn een duurzame keuze. Wat er zo duurzaam is aan SunCircle rolluiken? Het verhoogt uw veiligheid, zorgt voor een lagere energierekening, dempt allerlei geluiden en het werkt inbraakvertragend.

Nieuw: bij rolluiken kun je nu ook kiezen voor een nieuwe solar motor met zonnecel. Dit zijn motoren zonder snoer, dus extra makkelijk om te installeren – en natuurlijk extra duurzaam.

Pergola zonweringen

Pergola zonweringen zijn ideaal voor serres, veranda’s en terrassen, maar ook vrijstaand. pergola zonweringen dienen niet alleen als zonwering, maar ook als overkapping die u kan beschermen tegen een regenbui. Daarmee maakt de pergola zonwering het mogelijk om ook minder zonnige dagen toch buiten te kunnen zitten. En op zonnige dagen bepaalt u hoeveel plaats de zon krijgt in uw tuin… dat is pas spelen met licht!